Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij

Piątek, 2021-04-16 ( Imieniny: Bernarda, Biruty)

Urząd Gminy w Pawłowie - Opinie

Opinie

Pliki do pobrania

Metryczka

Metryczka
Wytworzono:2016-01-21 14:55:19przez: Piotr Maj
Opublikowano:2016-01-21 00:00:00przez: Piotr Maj
Zmodyfikowano:2021-02-03 14:12przez: Piotr Maj
Podmiot udostępniający: Referat Budżetu i Finansów
Odwiedziny:6817

Rejestr zmian

  • [2021-02-03 14:12:29]Piotr MajDodano: Uchwały 7/2021 i 8/2021 RIO Kielce z dn. 18 stycznia 2021 r.
  • [2020-09-01 12:39:34]Piotr MajDodano: Uchwała VI Składu Orzekającego Nr 43/2020 z dnia 1 kwietnia 2020 r.
  • [2020-03-03 14:46:33]Piotr MajDodano: Uchwała VI Składu Orzekającego Nr 35/2020 z dnia 19 lutego 2020 r. w sprawie opinii o możliwości spłaty pożyczki przez Gminę Pawłów
  • [2020-01-31 10:54:00]Piotr MajDodano: Uchwały 13/2020 i 14/2020
  • [2020-01-02 14:05:41]Piotr MajDodano: Uchwały nr 173/2019, 174/2019, 175/2019
  • [2019-10-04 14:16:20]Piotr MajDodano: Uchwały 120/19 i 126/19
  • [2019-08-28 12:05:13]Piotr MajDodano: Uchwaly Nr 17/2019 i 18/2019
  • [2019-05-31 13:55:38]Piotr MajDodano: Uchwały RIO Nr 51/2019 i 70/2019
  • [2019-01-14 10:45:55]Piotr MajDodano uchwały RIO nr 181/18, 182/18, 183/18
  • [2018-10-25 09:49:10]Piotr MajDodano: Uchwała Nr 131/2018 VI Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Kielcach z dnia 17 października 2018 r.
  • [2017-12-13 12:33:51]Piotr MajDodanie: uchwał 129/17, 130/1, 131/17
  • [2017-11-09 14:25:31]Piotr MajDodanie: Uchwała Nr 86/2017, Uchwała Nr 97/2017
  • [2017-06-05 12:55:58]Piotr MajDodanie: Uchwała Nr 2637/2017 II Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Kielcach z dnia 12 kwietnia 2017 roku
  • [2017-02-01 14:03:25]Piotr MajDodanie: Uchwała nr 2620/2017
  • [2016-12-19 11:43:19]Piotr MajDodanie: Uchwał 2553 i 2554
  • [2016-08-29 14:54:23]Piotr MajDodanie: Uchwała nr 2524/2016 II Składu Orzekającego Regionalnej Izby Obrachunkowej w Kielcach z dnia 25 sierpnia 2016 roku (opinia z I półrocze 2016)
  • [2016-01-21 14:54:46]Piotr MajUtworzenie

Banery/Logo